Om mig

Lige siden jeg som helt lille fik papir og pen i hånden for første gang har jeg tegnet og malet.
Det er en af mine store passioner her i livet.

Om mig

Mit navn er Lianne Sommer Andersen og her på LSA Design tilbyder jeg markedsføringsprodukter og ydelser til virksomheder og selvstændige. F.eks. logo design, visitkort, brochurers, plakater, billedbehandling, hjemmesider og vejledning.

Jeg har altid haft en bred interesse inden for det visuelle og kunstneriske felt, og er meget alsidig i mine løsninger. Jeg vil kalde mig selv for multikreativ og har mange ideer indenfor traditionel og digital kunst og design.

Baggrund for LSA Design

Jeg startede op som selvstændig i sommeren 2015, først som LianneSA. Og efter en del års udvikling af mine produkter og ydelser, besluttede jeg mig for at skabe et nyt navn – LSA Gallery – og dertil give mine markedsføringsydelser og produkter til virksomheder deres helt egen afdeling, nemlig LSA Design.

Hvis du istedet er interesseret i at gå direkte videre til min kunstside, kan du klikke i øverste højre hjørne på LSA Gallery eller her på lsagallery.dk